Voksenkurs


Velkommen til kurs 2023

Voksenkurs

Vi har voksenkurs søndager og påmelding til hver uke på Spond hvor det er «førstemann til mølla». Dette er for å gi flere enn 6 personer mulighet til å bli med og dersom noen ikke kan en uke, så kan andre steppe inn. 

Dersom du har lyst til å bli med, send en e-mail til robert@etk.no med navn og tennisnivå. Etter det må du lage en bruker på Spond og bli med i ETK sin gruppe ved å taste inn koden: MNKOZ. Viktig at du informerer om ditt nivå, hvis ikke blir du liggende på ventelisten og får ikke invitasjoner. 

Dersom du ikke vet nivået ditt, så har vi laget en liste over ting du må kunne for å bli med på de forskjellige nivåene. Dersom du fortsatt er usikker og føler du ligger midt mellom ett av nivåene, meld deg på det laveste av de to, så kan du heller bli flyttet opp.

Nybegynner/spilt litt:
For deg som er ny til tennis eller har spilt av og på og fortsatt trenger instruksjon på grunnslagene forehand, backhand og serve.

Litt øvet:
Dette er det du må kunne for å bli med på “litt øvet”:

– Kan gjøre en basis-serve inn i riktig serverute med servegrep (hammergrep).
 Har god ball- og racketkontroll. Kan holde ballen i gang 4 slag fra grunnlinje med forehand og backhand
 Kan komme fram i banen og avslutte poenget med volley og smash

Viderekommende:
Dette er det du må kunne for å bli med på viderekommende kurs:
 Kan serve med spin (topspin eller sidespinn)
 Har veldig god ball- og racketkontroll. Kan holde ballen i gang 6 slag med god lengdekontroll (kan variere lengde og vinkel fra grunnlinje).
 Kan komme frem i banen og avslutte poenget med forehand og backhand volley og smash.

Kr 250,- pr gang. Betales i Spond ved påmelding.

Kurs med Robert