Klubbmesterskap

Går 22. til 27. august
(noen kamper kan gå lørdag og søndag 20.-21. august for de som har mulighet og ellers tett program i uken. Gi beskjed ved påmelding om du kan eller ikke kan da.) Frist for påmelding for seniorklassene og de som starter 22. august: søndag 14. august. 

Følgende klasser:
Juniorer 6-16 år – inviteres via Spond. Er det barn som ikke er registrert i Spond, send en e-post til marco@etk.no, så får dere invitasjon. 
Disse klassene spilles som ROGY-opplegg lørdag 27. august mellom kl. 9 og 12. 

Påmelding til resten av klassene sendes post@etk.no, så registrerer vi påmeldingen. Hvis det er et tidspunkt du absolutt ikke kan spille, gi beskjed om det ved påmeldingen. Etter trekning kan det være for sent å kunne ta hensyn til det. Prøv å sperre kalenderen for andre aktiviteter den uken. 
Damer single, Damer mosjon, Damer double, Herrer single, Herrer double, Herrer mosjon under 65 år, Herrer mosjon over 65 år, Mixed,
Grønn klasse (for ferske spillere). Maks tre klasser. 
Double og mixed er uavhengig av alder, så her er det bare å ta fatt i bestefar/barnebarn/bestemor/søsken/naboer/tante/onkel osv osv for double og mixed. Har du ikke makker, meld på, så setter vi sammen par. 

Spillerne holder baller selv, men vi vil ha et godt tilbud på baller den uken. Seniorklassene og double og mixed spilles som timeskamper fra mandag til fredag kl. 17.00 18.00 og 19.00. Oppvarming 5 minutter, man teller antall game, og starter ikke nytt game ette 5 minutt på hel time. Er det likt spilles det best av 3 poeng. Den som har to, vinner. Vinner sender resultat til post@etk.no. Double og mixed spilles med no-ad, single med deuce og fordel. 

Pris kr 100,- for senior, kr 50,- for junior uavhengig av antall klasser. Dette dekker spill og mat på grillpartyet lørdag. Innbetales konto 1627.07.29146. 

Resultater finner du HER