Sommertennis 2023

Vi arrangerer hvert år sommertennis i tre uker. Uken etter skoleslutt i juni og de to siste ukene før skolestart i august. I 2023 blir det uke 26 (26.-30. juni), uke 32 (7.-11. august) og 33 (14.-18. august).
Pris: kr 2.000,- for medlemmer, kr 2.400,- for ikke-medlemmer. 

Sommertennisen på ETK er en uke med full fart med alt innenfor tennis. Vi lærer tennis, trener tennis og spiller tennis. Deltagerne ble delt inn i grupper og trente på forskjellige temaer som for eksempel serve, grunnslag, nettspill, bevegelsesteknikk.  3

Sommertennis

Vi starter kl. 09.00 hver dag, treningen starter kl. 09.30, vi spiser medbrakt lunsj midt på dagen og deretter fortsetter aktivitetene til kl. 16.00. Tennistreningen avsluttes kl. 15.00, og etter det blir det organiserte leker/spill fra kl. 15-16.00. 

Ta med matpakke, treningssko og -klær, vannflaske og masse energi, så blir dette en herlig tennisuke. 

Vi har instruktører som er sertifiserte gjennom Norges Tennisforbund og det internasjonale tennisforbundet. .

Påmelding via MATCHi på lenken (se nederst på siden) med spillerens profil. 
Alle medlemmer har egen profil, så ikke opprett ny. Hvis profilen ikke er aktiv, ta kontakt på post@etk.no, så hjelper vi med aktivering. 
For ikke-medlemmer, opprett profil for spilleren før påmelding gjøres, og legg inn alle kontaktdata i profilen, slik at vi har den informasjonen vi trenger. Spillerens profil må ikke ha en e-post som er registrert på en annen profil i MATCHi, da e-posten er det som skiller personer i MATCHi.