Sommertennis 2021

Vi arrangerer hvert år sommertennis i tre uker. Uken etter skoleslutt i juni og de to siste ukene før skolestart i august. I 2021 var det uke 25 (21.-25. juni), uke 31 (2.-6. august) og 32 (9.-13. august).

Sommertennisen på ETK er en uke med full fart med alt innenfor tennis. Vi lærer tennis, trener tennis og spiller tennis. Deltagerne ble delt inn i grupper og trente på forskjellige temaer som for eksempel serve, grunnslag, nettspill, bevegelsesteknikk. 

Vi startet kl. 09.00 hver dag, treningen startet kl. 09.30, vi spiste medbrakt lunsj midt på dagen og deretter fortsatte aktivitetene til kl. 16.00. Tennistreningen avsluttet kl. 15.00, og etter det var det organiserte leker/spill fra kl. 15-16.00. 

Vi har instruktører som er sertifiserte gjennom Norges Tennisforbund og det internasjonale tennisforbundet. 

 

Så ta med matpakke, trenings-sko og klær, vannflaske og masse energi så blir dette en herlig tennisuke!

Påmelding gjør du via Matchi. https://www.matchi.se/facilities/eiksmarkatk/?lang=no

Scroll nederst på siden, og der ligger påmelding til sommertennis. Velg uke og om barnet/ungdommen er medlem eller ikke. Påmelding må gjøres med spillerens profil, og har han/hun ikke en slik, opprett en (alle medlemmer har). Merk at e-posten som brukes må være unik i Matchi, så har du en egen profil, må e-posten for spilleren være en annen. Husk å legge inn kontaktinformasjon til foresatte.