Forside

Vi søker etter trener

Vår kjære trener, Cristian Bucurescu, har nå dessverre bestemt seg for å slutte etter vårsesongen, og vi søker hans etterfølger. Publisert onsdag 28. februar 2018 kl. 15:42
 

Cristian, som har vært hos oss nå i 5 år, slutter etter årets sommertennis og reiser tilbake til Mallorca. Vi trenger derfor en ny trener på ETK og her er stillingsannonsen. Er du den rette eller kjenner du en som kan passe, tips om jobben. 

 

Eiksmarka Tennisklubb søker tennistrener

Eiksmarka Tennisklubb søker tennistrener med full oppstart august 2018, men vi har ønske om en myk oppstart med vårkurs noen timer i uken fra ca 1. mai.

Treneren vil være en del av vårt faste trenerteam på to, og rapportere til hovedtrener. Arbeidsoppgaver vil være trening av alle grupper, med spesialoppfølging av de minste barna på sesongtrening med ROG.

Arbeidstiden vil være fast 25 timer på banen fra mandag til fredag og tilleggsarbeid med kurs, turneringsoppfølging, samlinger og turneringer hvor den rette kan jobbe opp til full stilling. Gruppene vil være varierte, og den rette kandidaten vil ha ansvar for utvikling av både barn og voksne. Fra 1. mai vil treneren få ansvar for våre tradisjonelle vårkurs på Nadderud.

Treneren vi søker bør ha erfaring fra både barne- og voksentrening, være utadvendt og ha godt humør. Personen vil spre glede og entusiasme på banen, og ha et ønske om å bidra til økt spillelyst og spilleforståelse. Vedkommende må være initiativrik og kunne jobbe selvstendig, men samtidig kunne arbeide i team og ha glede av å utvikle treningsopplegget sammen med hovedtrener. Et godt forhold til klubbens medlemmer er en selvfølge for alle våre ansatte og vi er på tilbudssiden i forhold til service og ønsker å yte det lille ekstra for at alle skal trives.

Eiksmarka Tennisklubb ble stiftet i 1960 og er pr dags dato en av Norges største tennisklubber i medlemstall. Vi har 4 baner lokalisert på Nadderud, i tillegg til 6 som ligger på vårt hovedanlegg på Eiksmarka. Klubben har i dag 2 fast ansatte trenere, og daglig leder.

Har du lyst til å jobbe i en spennende hverdag hvor utvikling av andre mennesker står i fokus, anbefaler vi deg å sende inn en søknad. Vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke. Lønn etter avtale.

Kontakt hovedtrener Pierre Oscarsson på pierre@etk.no ved spørsmål vedrørende stillingen og skriftlig søknad sendes post@etk.no.

 

Søknadsfrist: Snarest