Meny

Tenniskurs / Trening
Sesongtreningen
Trenere
Sommertennis
Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Tenniskurs / Trening / Sommertennis

Sommertennis 2019

Vi har hvert år sommertennis 3 uker i sommerferien. Uken etter skoleslutt i juni, og de to siste ukene før skolestart i august. 

I 2019 blir det uke 26 og 33. Uke 32 er dessverre avlyst pga for liten påmelding. 

SOMMERTENNIS på EIKSMARKA!

Sommerleiren her på ETK vil være en uke med full fart med alt innenfor tennis. Vi skal lære tennis, trene tennis og spille tennis.

Vi vil dele alle deltagere inn i grupper som vil rotere fra bane til bane og trener til trener, med forskjellig tema på hver bane. Tema vil for eksempel være Serve, Grunnslag, nettspill, bevegelsesteknikk for å nevne noe.

I tillegg skal vi ha noe vi kaller TEAMGAMES, hvor de forskjellige gruppene skal gjøre oppgaver sammen. Dette for å gjøre det hele enda mer sosialt da fokuset på samhold og samarbeid er viktig for oss.

Leiren starter kl 09.00 hver dag, treningen fra kl. 09.30, vi spiser medbragt lunsj midt på dagen og deretter fortsetter aktivitetene til kl 16.00. Tennistreningen avsluttes kl. 15.00. Så blir det organiserte leker/spill fra kl. 15.00-16.00. Det betyr at de som ønsker å slutte kl. 15.00 ikke går glipp av tennisinstruksjon. 

Vi har instruktører som er sertifiserte gjennom Norges Tennisforbund og det Internasjonale Tennisforbundet.

Så ta med matpakke, trenings-sko og klær, vannflaske og masse energi så blir dette en herlig tennisuke!

Påmelding gjør du via deltager.no på lenken HER.
 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Personvernerkl?ring