Meny

Tenniskurs / Trening
Sesongtreningen
Påmeldingsskjema
Trenere
Sommertennis
Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Tenniskurs / Trening / Sesongtreningen / Påmeldingsskjema

Påmeldingsskjema


Fornavn:
Etternavn:
Kjønn : Mann      Kvinne
Fødselsdato/år:
Mobilnummer:
Mobilnummer foresatte:
E-post:
E-post foresatt:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Ferdihetsnivå (Kryss av den som passer): - Nybegynner/Aldri spilt tennis
- Spilt litt tennis, aldri med trener
- Spilt litt tennis med trener
- Spilt en del tennis med/uten trener
- Spilt mye tennis
Antall år tidligere spilt tennis :
Ønsker å spille antall timer pr uke :
Velg hvilken dag som passer: Velg klokkeslett når du tidligst kan være i tennishallen denne dagen. Kan du ikke spille denne dagen, velg "Kan ikke denne dagen"

Mandag   
Tirsdag   
Onsdag   
Torsdag   
Fredag   
Lørdag   
Søndag   
Øvrig info:
Betingelser (kryss av for lest)


Før påmelding til kursene i Eiksmarka Tennisklubb forplikter spillere/foreldre seg til å lese gjennom disse betingelsene. Ved påmelding til tennisskolens kurs, godkjenner man automatisk disse betingelsene.

E-post
Spillere/foreldre forplikter seg til å oppgi gyldig og aktiv e-post adresse ved påmeldingen. I forbindelse med alle aktiviteter og all trening, sender ETK ut all viktig informasjon via mail. Adressene må derfor være riktige og aktive. Hvis dere ikke mottar e-post fra oss, må dere å ta kontakt med daglig leder (post@etk.no).

Mobilnummer foresatte
Alle foresatte til spillere under 18 år forplikter seg til å registrere et mobiltelefonnummer til en av spillerens foresatte. Dette for å raskest mulig få kontakt med foresatte dersom det skulle oppstå en skade, akutt sykdom eller lignende.

Påmelding
Deltagelse og påmelding til kurs er bindende og gjelder for hele året, det vil si høst (august- desember) og vår (januar-juni). Hvis man velger å slutte kurset midt i året eller er borte noen treninger på grunn av sykdom eller skade, må man betale hele kursavgiften uansett.

Tilbakebetaling
Spillere og foreldre godkjenner at enkelte treningstimer kan bortfalle ved seriespill eller uforutsette hendelser (for eksempel sykdom hos trenerne eller værforhold). Det blir ingen tilbakebetaling av disse timene. Det er kalkulert i prisen for året at noen timer vil falle bort.

Frist
Treningstilbudet fortsetter automatisk fra høsten til våren hvis det ikke gis beskjed om forandringer. Fra våren til høsten må man melde seg på via skjemaet. Det kan være muligheter for å utvide eget treningstilbud i løpet av året. Det vil ikke være mulig å minske treningstilbudet. Dette er for at tennisskolens grupper skal fungere så bra som mulig.

Medlem
Alle deltagere på tennisskolen må være medlemmer! Medlemsinfo og priser for medlemskap, også tilbudspriser på medlemskap for høsten, finner dere på Medlemskapssiden.

Prøvetime
Det er lov å ha en prøvetime før man bestemmer seg for å gå på kurs. Dette for å prøve og se om tennis er morsomt og om det er noe man vil holde på med. Etter deltagelse på andre timen, blir man fakturert fra første gang man trente.

Fakturering
Fakturaene sendes ut via e-post etter ca 1-2 ukers tennistrening. Det vil si i starten av september, betalingsfristen er 10 dager etter fakturaen blitt sendt ut.

Dugnad
Merk også at alle som melder seg på tennisskolen plikter å stille på dugnad minst 1 gang i løpet av året. Det kan være i forbindelse med at boblen blir tatt opp og ned, i tillegg til kioskvakter, hjelp med arrangering av turnering etc. Dersom du ved påmelding vet at dere ikke har anledning til å stille på dugnad i løpet av sesongen, kan dere sende en mail til post@etk.no. Dere vil da bli fakturert 400,-. Dette blir evt. fakturert i ettertid dersom man ikke stiller på dugnad i løpet av året.

Med reservation for skrivefeil og endringer


Bekreft søknadsskjema:

Angi bekreftelsekode:
710554
 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Personvernerklæring