Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Forside

Bobla stenges fra fredag for de over 20 år

Bærum kommune har besluttet å forby all fritidsaktivitet for voksne over 20 år fra fredag 13. november. Dette medfører dessverre at voksenkurs avlyses, faste timer og strøtimer for voksne i bobla utgår. Dette kommer trolig til minst å vare ut november. Publisert torsdag 12. november 2020 kl. 12:12
 

 

 De som har faste timer, får klippekort på ny time for hver time som utgår til bruk når vi er tilbake til mer normale tilstander. Hvis disse ikke er benyttet før sesongen er over, så ber dere om refusjon på restbeløpet.

Strøtimer som er reservert vil bli kansellert og refundert. Banebooking er åpen slik at spillere under 20 år kan spille i bobla.
Tiltaket ventes å vare ut november og kommunen vil komme med ny vurdering innen desember.

Juniortreningen fortsetter som vanlig. Foresatte som skal levere eller hente må vente utenfor bobla. Barn med symptomer må bli hjemme. Husk antibac og hold avstand.

Det er gitt anledning til unntak for "sårbare grupper", og det er søkt kommunelegen om unntak for spillere over 75 år som spiller med faste partnere. De som ønsker å ha timer under dette unntaket, ta kontakt på post@etk.no for mer informasjon. Det er også søkt om at spillere under 12 år som ikke har andre barn å spille med, kan ta med en forelder som tilrettelegger for aktiviteten da dette ikke kan regnes som fritidsaktivitet for voksne. De som ønsker unntak her, ta kontakt på post@etk.no for mer informasjon. Vi ber om at de nye reglene overholdes. Det vil bli kontroller og misbruk fører til tap av rettigheter. Vi håper at alle tiltakene gjør at vi skal være tilbake til trygt og normalt spill i desember.
 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Personvernerklæring