Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Forside

Fantastisk gave

Jenny Elisabeth Paaske spiller tennis hos oss. Hennes mor jobber i Ferd AS og i disse krevende og usikre tider ønsker Ferd AS å støtte aktiviteter som er viktige for barn og unge i nærmiljøet til de ansatte i Ferd. Publisert mandag 11. mai 2020 kl. 19:37
 

Mange organisasjoner og idrettslag blir hardt rammet i disse tider. Lokal støtte vil være helt avgjørende for at barna fortsatt skal ha et fungerende tilbud å komme tilbake til etter at vi som samfunn har lagt bak oss Koronakrisen. Eier i Ferd, Johan H. Andresen, er veldig glad i både barn og idrett. Han har derfor gitt ett beløp til hvert barn av ansatte i Ferd som de kan gi videre til aktiviteter som betyr mye for barna.
 

Jenny og foreldrene, her representert ved mor Astrid Laake Paaske setter pris på jobben vi gjør i ETK og synes vi gjør en kjempeinnsats hele året for nærmiljøet og barna. De har derfor valgt å støtte klubben med kr 150.000,- i en vanskelig tid. 

Vi er utrolig takknemlige for gaven og sender en hjertelig takk til Jenny, mor Astrid og til Ferd som gir en fantastisk gave til klubben. 

 

 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Personvernerklæring