Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Forside

Oppstart av organisert trening


Mandag 27 april starter igjen den organiserte treningen på Eiksmarka. Alle spillere har de samme dagene og tidene, som de hadde før vi ble nødt til å stenge. Alle skal nå også ha fått personlig beskjed om åpning av treningen. 


Publisert torsdag 23. april 2020 kl. 23:30
 

Hvis noen av dere ikke fått beskjed, ta kontakt med hovedtrener Pierre på sms ( 94181973) eller e Mail pierre@etk.no.

Merk! Den eneste treningen som ikke kommer i gang fra Mandag 27. april er SFO gruppen Mandager kl 12.45-13.45. Vi kommer tilbake med beskjed om når dere kan starte opp.

Vi må ha noen regler iht trening i denne perioden, og vil at dere går igjennom disse hjemme.

• kom ikke på trening hvis du har symptomer på sykdom
• vi kommer til å ha maks 4 spillere per bane pluss trener, vi vil derfor ofte bruke to baner med mye spill på treningene
• spillere får ikke ta i tennis ballene med hendene, for å starte i gang spill brukes fot og racket ( vi viser på treningen ). Den eneste på banen som fysisk kan kan ta på/ plukke tennisballene med hendene er ansvarlig trener .
• toaletter og garderobe er stengt. Husk å fylle vannflasken hjemme.
• vi har antibac på annlegget vårt så alle må vaske/ smøre inn hendene sine før og etter trening. Husk å ta med albuen og opp i hendene dine:). Veldig fint hvis man kan ha med sin egen antibac til trening.
• vi kan ikke låne ut racketer i denne perioden. Ingen egen racket- ingen trening. Vi har racketer til salgs på klubben, ta kontakt med hovedtrener Pierre ved behov og kjøp av racket

God helg og gleder oss til oppstart Man 27. april🎾

 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Personvernerklæring