Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Forside

SFO-tennis høst 2018 - vår 2019 1. og 2. klasse

Noen endringer i opplegget for SFO-tennisen i år.Publisert fredag 20. juli 2018 kl. 22:03
 

Nytt for dette året er at vi nå er aktive i Team Tennisskolen, og vil praktisere det internasjonale konseptet Play and Stay i treningen på ETK. Team Tennisskolen er et samarbeid med over 20 klubber hovedsakelig i Akershus og Oslo. Trenerne møtes jevnlig for å kvalitetssikre treningsopplegget.

Som medlem i Team Tennisskolen har alle også mulighet til og delta på turnering en gang per måned. Disse turneringene baserer seg på at alle skal få en rolig innføring av turneringsspill, der det er fokus på at konkurranse skal være gøy og sosialt. Alle turneringer og kamper er basert på lagspill, også det for å ufarliggjøre det å spille kamp. Det viktigste er ikke å vinne, men og lære å mestre det å spille kamp iht poengtelling etc. Konseptet anbefaler at man deltar 2 ganger per uke for å oppnå best mestring. Mestring som også leder til en større spilleglede på kortere tid. Det å gå 2 ganger per uke er anbefalingen,  og vi håper flest mulig velger dette. Men det er fortsatt lov å delta 1 gang per uke. Tidspunktene for 1-2 klasse er Onsdag kl 14.00-15.00 og Fredag kl 13.00-14.00. Det er tidene vi legger opp til uten å vite hva som passer best for dere, derfor vil vi prøve og være fleksible så hvis dere vil være med men ønsker andre dager,  meld dere på, og skriv hvilke dager som passer best for dere. Pris for opplegget er 4900.- sept-juni for 1 gang per uke og 7000.- for samme tid for 2 ganger per uke. 

 

Meld dere på til pierre@etk.no med navn, klasse, tlf nr, mail og hvor mange dager dere vil være med. Vi forbeholder oss retten til og kreve bindende påmelding for dette opplegget. Faktura til betaling kommer sendes ut fra klubben.  Barna som er med kommer til å bli hentet 10 min før treningen starter på skolen og blir følgt tilbake etter trening.

Påmelding: pierre@etk.no

Vil dere lese mer om opplegget, gå inn på tennis.no/tennisskolen.

 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Webdesign og webteknikk av Beatlock