Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Forside

Foreldremøte konkurransegruppen

Det ble tirsdag arrangert foreldremøte for konkurranse- og rekruttgruppen. 

 


Publisert onsdag 16. oktober 2013 kl. 13:39
 

Her kommer en oppsummering av møtet fra Pernille Paulsen i sportslig komité.

Presentasjon av foreldre og trenere.

Trenene uttrykte tilfredshet med gruppene og ser en fin utvikling av ferdigheter i spillet på hele linjen.

Det ble forklart om inndelingen av gruppene og om nivå og  hvor vanskelig det er å lage jevne og gode grupper, det må være muligheter for justeringer underveis i sesongen da barna utvikler seg i forskjellig tempo og og noen ønsker å spille mer.

*     Dette er den første sesong i ETK med rene rekruttgrupper fra 6 år og opp til konkurransegruppen og det ble snakket om vår banekapasitet som er alt for liten, men vi gjør det vi kan for å utnytte det vi har på best mulig måte.

Selvsagt er det ønskelig for alle at ETK kunne ha mange flere baner tilgjengelige også i vinterhalvåret.

*     Viktig med høy moral i ETK, "To ask and to give", vi er en som en familie i ETK og vi skal behandle alle med respekt og godt humør. Viktig å bygge relasjoner både blant foreldre & barn, det henstilles til å komme å se på barna når de trener, det er svært viktig.

*     Man ønsker å bygge lagfølelse, dra på turneringer sammen og føle fellesskap. Det føles mindre "skummelt" å spille turnering når det er flere fra sammen klubb med og det er så utrolig moro !

*     Alle ETK spillere skal ha et idrettsnummer for å kunne delta på turneringer og de spillere som ikke har det enda må sende en e-post til Elin på post@etk.no., da vil hun hjelpe dere.

*     På www.tennis.no står det mange gode opplysninger om tennis og her er det også en link til turneringer og terminlisten.

*     Det blir et kamp system fra neste vår hvor ETK spillere innbyrdes spiller kamper mot hverandre og rykker opp/nedover. Dette er med til å få mer spille erfaring på alle nivåer og få et enda bedre sosial miljø.

*     Man ønsker seg en mail-liste på hver trenings gruppe så man enkelt kan kommunisere sammen både mellom trenere og foreldre.

*     ETK ønsker både å bygge gode konkurransespillere og selvsagt også ha en fin bredde i klubben for voksne og barn. Veldig viktig med foreldreinvolvering, det oppfordres til å spille mye med  barna, det krever mye trening og tålmodighet å bli en god tennisspiller. Lag gjerne avtaler med foreldre til barn som trener sammen, book bane og la de spille og ha det gøy.

*     I konkurransegruppen er det fysisk trening på lørdager på ETK fra kl.10-11.

Denne gruppen får også lekser,  men det henstilles til at det sendes ut på e-post fra trenene da mange av spillene ikke får dette med seg ellers, det er viktig for denne gruppen å tenke tennis også i fritiden.

*     Helgen 15-17 november er det U10 og U12 turnering i Drammen og vi håper så mange som overhodet mulig har tid & lyst til å delta på denne, påmeldingsfrist via nettet  ETK.no og så nedover på siden NTF Tournament Software.

*     Ta gjerne kontakt med trenere om ytterlige informasjon.

 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Personvernerklæring