Bestille timer
Deltager.no


Kurs-påmelding via Deltager.no


NTF Tournament SoftwareNTF Tournament Software


Forside

Trening i høstferien


Sesongtreningen følger skoleruten, og det blir derfor ikke vanlig trening i høstferien. Men, har du lyst til å trene likevel, har vi et godt tilbud til både store og små. 

 


Publisert torsdag 26. september 2013 kl. 15:57
 

Det er høstferie neste uke, og det betyr også ferie fra sesongtreningen. Mange reiser bort, men noen av oss blir hjemme i ferien, og får god tid til å spille tennis (mange ledige timer i bobla også). Vår trivelige assistenttrener, Ignas, er tilgjengelig for trening i høstferieuken. Han trener gjerne med både voksne og barn. Ta kontakt med Ignas direkte på tlf. 987 66 447 og gjør avtale. Ignas er fra Litauen, så treningen går mest på engelsk (hvis ikke du er stødig i litauisk...).

Prisene som inkluderer baneleie blir som følger: 
kr 250,- pr time for juniorer (250,- for én enetime, 150,- pr spiller ved to, 120,- pr spiller hvis tre, 100,- pr spiller ved fire på banen), og kr 300,- for voksne (300,- for én enetime, 200,- pr spiller ved to, 150,- pr spiller ved tre og fire på banen). Hvis dere går flere sammen, blir det altså billigere. Ta med kontanter, så sparer vi ekstra oppfølging og fakturering i en hektisk tid.  

 
 
Del på Facebook
Skriv ut

Personvernerklæring